2017-04-12 177 浏览
喺旺角同friend食完晚饭,有下场是常识喇!行左去烟厂街甜品街,见到尝糖有位,即入!其实佢嘅设计,一睇就知想玩校园课室主题。所有枱都系用小学鸡嘅枱,舒适度就一般喇,不过回忆就爆棚喇。即刻谂返细个上堂啲曳猪野,吹下水笑下,都几好架。同埋其他枱同我地好近,好似真系喺课室咁,嘈得黎好warm。 好入正题餐牌用拍子簿做卖点,入边甜品都同学校有关架。天气开始热,就叫左个黑白队长食,其实食落无乜云呢拿味,朱古力味都有嘅。反而小丸子佢地煮得好,其他配料都可以现成买,我就唔特别评论啦。不过45蚊货仔,都收货喇。另一个叫左嘅甜品系西瓜凉粉,值得一提嘅喺佢个汁底系用西瓜汁冰,就算溶都继续有好新鲜嘅西瓜汁,唔会搞到好水。西瓜同凉粉都新鲜,系爽口嘅

好入正题

餐牌用拍子簿做卖点,入边甜品都同学校有关架。
黑白队长
2017-04-08
$40 (宵夜)
黑白队长
  • 西瓜凉粉