2024-09-02
拍拖拖嚟黄埔睇戏行街,睇戏前去揾食个Tea 先同男友都好耐无食过California pizza原来呢间都几大,我印象好似以前无呢间分店, 似新开?!以前放学好钟意同埋同学嚟食Pizza, 可以开心share我地去时好多人都食完Lunch, 所以人流唔算太多位与位之间都好阔落, 坐得好舒服见menu仲有"休闲午餐组合", 每份都唔使$100, 好抵包括前菜,主菜和饮品前菜我哋拣咗:沙律和青豆薏米蓉汤我是个很喜欢吃豆的人,这个青豆薏米汤很有口感,很丰富 (不过我知道未必人人钟意食豆)咁就可以拣粟米汤,都有其他选择的tea time食呢d都满足另一份主菜系烧烤鸡肉沙律其实内容都很丰富, 睇得出唔系hea做, 入面有黑豆, 蕃茄粒, 甜粟米等等, 沙律汁系秘制香草汁, 少少酸, 好开胃嚟到一定要食出名嘅pizza, 我地叫咗pepperoni 意大利辣肉肠size啱啱好, 厚薄适中, 就算每人食2件都唔会饱饱滞滞呢个classic嘅pepperoni有mozzarella同辣肉肠真系绝配超抵吃!!!
同男友都好耐无食过California pizza
原来呢间都几大,我印象好似以前无呢间分店, 似新开?!
以前放学好钟意同埋同学嚟食Pizza, 可以开心share
位与位之间都好阔落, 坐得好舒服
包括前菜,主菜和饮品
咁就可以拣粟米汤,都有其他选择的
tea time食呢d都满足
另一份主菜系烧烤鸡肉沙律
其实内容都很丰富, 睇得出唔系hea做,
size啱啱好, 厚薄适中, 就算每人食2件都唔会饱饱滞滞
超抵吃!!!