2019-08-24 567 浏览
早两日同朋友系元朗做完野,之后就紧系系元朗食埋饭先,我地黎到校长烧肉日韩料理,依到有好多野食,首先,我地先去拎些肉黎烧,谷饲牛肋眼心条,谷饲牛仔骨,肠仔,依个先系第一轮,d牛好嫩同多汁,好新鲜,口感一流,我同朋友食完又去再拎,而且大细刚好!之后,我们紧系继续拎野食,今次就到金菇,帆立贝,秋葵,寿司,南瓜,泡菜,菠萝,枝豆,茄子,饺子,当中既食物好新鲜,无论系肉或是菜,都好吸引,因为再加上自助形式,想食几多夹几多,同拎野食既位置适中,唔会行好远,所以,我们来来回回都夹左好几次,重有饮品都任饮,最窝心系有热饮同冻饮,岩哂我同朋友,当然重有女士最爱甜品,我地每人拎左雪条同雪糕食,讲到甜品,女仔系有另一个胃架!最后,我地食到捧住个肚反屋企,大满足呢!
最后,我地食到捧住个肚反屋企,大满足呢!