校长烧肉荃湾分店搞紧个$88晚市早鸟时段2小时烧肉边炉放题优惠,依家上OpenRice就可以购买餐饮券,食完放题会收返正价现金$31服务费,加埋都只系$119 ,真系好抵!晚市早鸟时段由下午5点开始,都有唔少人食,食客坐满餐厅一半。餐厅大部份都系卡位,长櫈后有纸板作遮隔之用,私隐度高啲,疫情下又食得放心啲!好多年前光顾过一次,今次嚟印象完全唔同,无论系食物摆放整齐度、餐厅干净度、食物味道等质素大大提升咗好多。食物款式选择方面,烧烤同打边炉食材与肉类、海鲜、腌制类食品等等,加埋大大话话最少有四五十种,蔬菜、点心十几廿种,餐前小食、熟食、甜品啫喱等接近十种,前菜、寿司超过十种,饮品种类几十种……真系多到数唔晒!质素方面呢,又真系几唔错㖞,大部份烧物都腌制过,尤其深刻系银雪鱼烧完热辣辣食落口多汁到满泻仲好香香草味,辣酱鸡肉都好嫩滑辣味恰到好处好惹味,炸鸡块、薯角唔多油之余仲好趣好香口!打边炉系自助形式,自己出去拎煲加汤,个汤当然冇料喺入边,但系猪骨汤清清地渌下蔬菜同菇类都好,满足下我乜都想试啲食啲嘅欲望!最后有好多嘢想试但未试到,惊讶呢个优惠真系好抵同埋观感唔同咗好多,好快又会再嚟帮衬!难怪

最后有好多嘢想试但未试到,惊讶呢个优惠真系好抵同埋观感唔同咗好多,好快又会再嚟帮衬!难怪离开嘅时候落住雨都有十几廿个人排队等食第2轮7点。