2018-08-11 1991 浏览
其实我好钟意卷呀、三文治呢类食物,总之就系将所有野放埋/堆埋一齐😂😂好几次经过金钟呢间都冇入去因为佢对面就系我最爱既Pret ,加上佢又冇堂食,岩好今日赶时间,就的起心肝入去!Hawkr 既食物种类同Pret都几似,Pret主打天然有机新鲜,Hawkr 就冇讲明;Pret有hot toast、饭,Hawkr 就比较多冷面选择,食材既配搭都偏东南亚口味。至于我拣左咩呢?就系Satay chicken wrap😆佢系热既,用牛皮纸包住,一打开!见到饼皮湿左hmm.... 就知应该不是我杯茶🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️因为食开Pret既hot wrap系热既⋯⋯好啦唔紧要,咬啖试下味先!点知!一咬,佢入面 竟!然!包!住!糯!米!饭!!!我真系下左出声,超似栥饭,但佢饭量又多过栥饭,𩠌又少过栥饭!又食唔出有调味⋯真系啖啖饭,但说好的沙嗲酱呢?个人觉得唔算好食⋯或者其他都值得一试挂?但未必会比第二次机会了⋯

Hawkr 既食物种类同Pret都几似,
Pret主打天然有机新鲜,Hawkr 就冇讲明;

外卖自取