餐厅: 三姐海鮮飯店
资讯:

(非会员)
2005-07-06 21 浏览
因睇杂志介绍,所以就专程去尝试一下晚餐~一行到门口,无林过会有咁多人排队等位(事关呢间位置都几格摄) 等左好耐入到去..见到有d 相,咁格摄o既地方无林过原来都有几多名星去食.见到老板娘招呼很热情..好有家庭式o既feel, 虽然店舖外貌一般.. 但入边既野食都好有特式~~~~试左一个叫锅贴小唐菜,好特别!! 外形唔系我地一般食既锅贴形状.. 系一块块金黄色既墨鱼胶... 口感好得意....仲有就系如果唔想食餐牌上既菜,老板娘会即席林一d 特别既菜式.一定要试:锅贴小唐菜,冬瓜泡泡饭
因睇杂志介绍,所以就专程去尝试一下晚餐~
好特别!! 外形唔系我地一般食既锅贴形状..
系一块块金黄色既墨鱼胶... 口感好得意..
一定要试:锅贴小唐菜,冬瓜泡泡饭