是日屈小姐黎到元朗陪赖生买𩠌(等赖生番去)煮饭仔(比佢食),碰巧经过近期被报导既格仔饼店 - 《嘉发》,就豁出去试一试啦(格仔饼对长期话减肥人士尼讲真系太邪恶啦)每个格仔饼都你落Order之后先做,所以新鲜热辣辣嫁!只要交低$13,就可以亲眼睇住佢整属于你既1份,整好之后,佢仲会问你要唔要晒全部料:砂糖、炼奶,花生酱同牛油,落得都几重手下嫁!赖生同屈小姐今次试左冇砂糖版(有D后悔冇走牛油⋯太邪恶啦太肥啦)格仔饼:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️认真,呢个格仔饼真系赖生同屈小姐食过最好食既!事关佢每格都脆边,而内心系软绵绵而唔空心嫁!! 再者,佢味道都唔错,有蛋香同蛋味,加上超足料牛油,花生酱同炼奶,食完真系好难企得稳⋯!赖生同屈小姐你一啖我一啖好快就食晒同场加映:赖生咬左一啖系口后,手持格仔饼对住镜头说:太性感啦!谜之声:Epic Fail ⋯#超脆格格脆#好邪恶但值得食#可爱既女朋友#食完觉得好食又后悔太肥#多谢你等左我咁耐#好彩晚餐系爱心健康餐
是日屈小姐黎到元朗陪赖生买𩠌(等赖生番去)煮饭仔(比佢食)

每个格仔饼都你落Order之后先做,所以新鲜热辣辣嫁!
,落得都几重手下嫁!赖生同屈小姐今次试左冇砂糖版
(有D后悔冇走牛油⋯太邪恶啦太肥啦
格仔饼:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

认真,呢个格仔饼真系赖生同屈小姐食过最好食既!
!赖生同屈小姐你一啖我一啖好快就食晒

同场加映:
格仔饼
赖生咬左一啖系口后,手持格仔饼对住镜头说:太性感啦!

谜之声:Epic Fail ⋯

#超脆格格脆
#好邪恶但值得食
#可爱既女朋友
#食完觉得好食又后悔太肥
#多谢你等左我咁耐

#好彩晚餐系爱心健康餐
2017-04-08
5 分钟 (外卖自取)