2021-12-14 82 浏览
老公放假一家出去尖沙咀行街买嘢,知道Tapa room 而家连尖沙咀都有分店,当然要去品尝下😍一出电梯🛗就见到超靓打卡位!即刻影相先~Tapa room好啱朋友聚会嚟食,因为环境靓,又多唔同款嘅小食,每人拣一两款,一齐开心share,原来最近又加咗新款,分别系:海胆汁墨鱼汁烧蚝、煎𩽾𩾌鱼肝配罗勒些利酒醋渍汁、柑橘果汁浸渍珍宝北海道带子。烧蚝外脆内软,海胆汁同墨鱼汁都好鲜香!𩽾𩾌鱼肝我系第一次食,鱼香味未食已经嗅到,诺诺好钟意食😋我就好欣赏呢个靓靓带子小食,加咗食用花点缀,颜色好缤纷,味道清新,少少酸酸地好开胃,女仔都应该钟意❤️另外我哋仲叫咗羊肉串,羊肉调味得好合宜,惹味又唔会咸。主菜我哋叫咗西班牙海鲜锅饭同黑毛猪鞍架,西班牙海鲜锅饭有足足三只大虾,重有好多海鲜,十分足料,饭粒吸满海鲜汁,而且粒粒都有咬口,好好味!黑毛猪鞍经慢煮,肉味浓郁肉感依然软绵,炸薯粒依然咁好味👍🏻我order嘅青瓜特饮味道好Fresh,同今餐 #西班牙菜 好夹,每食完一个菜饮两啖都好似净化口腔咁,推荐比大家

西班牙海鲜锅饭
猪鞍架