2022-03-22
如果大家有睇我上个ᑭOST就个我入左梅窝。。咁当然我山长水远入得去就唔止食一间野啦。。我就去左岛上都好多人排队嘅越南嘢食😋😋我今次都好好彩。。我左唔洗1、2张枱就有得入去啦。。佢呢间餐厅逢星期日都会有个蟹茄汤檬。。仲要数量有限。。可惜嘅就系我星期六入去系缘食到。。但佢竟然今日有另一星期日限定。。鲜茄牛腩汤檬✌🏼✌🏼仲叫左个小食。。佢仲可以双拼。。又食多样野😋😋个小食一食落口就已经知道一定系自家制。。完全无雪藏味。。好新鲜👍🏼👍🏼有机会再入去我都会再黎多次。。下次就星期日啦。。咁先食到蟹茄😏😏🍤🥩越式蔗虾+越式烤肉串🍜鲜茄牛腩汤檬📍 津津食店大屿山乡事会路35号地下=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoo
咁当然我山长水远入得去就唔止食一间野啦。。
我就去左岛上都好多人排队嘅越南嘢食😋😋
我今次都好好彩。。我左唔洗1、2张枱就有得入去啦。。
佢呢间餐厅逢星期日都会有个蟹茄汤檬。。仲要数量有限。。
可惜嘅就系我星期六入去系缘食到。。
但佢竟然今日有另一星期日限定。。鲜茄牛腩汤檬✌🏼✌🏼
仲叫左个小食。。佢仲可以双拼。。又食多样野😋😋
个小食一食落口就已经知道一定系自家制。。
完全无雪藏味。。好新鲜👍🏼👍🏼
🍤🥩越式蔗虾+越式烤肉串
🍜鲜茄牛腩汤檬
📍 津津食店
大屿山乡事会路35号地下
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#thehideouthk#chunchunfoodshop#muiwo#muiwofood#muiwocafe#lantauisland#梅窝#梅窝美食#津津食店