2022-05-18
☁️☀️ 放空好去处 相信大家一定喺IG见过呢幅图🤣 而且仲要bookmark左!我都一样😜 呢间位于梅窝嘅cafe 环景一流💕 好啱几个女仔fd 入黎倾计 疯狂打卡!不过温馨提示💡唔好对食物抱期望~All day breakfast 🍳 $148入面有炒蛋、肠仔、炒菇、多士、羽衣甘蓝、火腿佢嘅卖相很不错! 环境加乘~ 但唔好比佢嘅外观大到😂 佢嘅味道同外表唔成正比 值得讲嘅系佢个羽衣甘蓝🥬~好硬😂系连把刀都切唔开𠮶种😂食落去口感似菜心味道甘甘地🤣火腿食落去好咸同有少少臭猪味 或者系我唔识食应该系啲猪味好浓郁~ 压轴登场系块包 呢块包仲硬过我条命 食落系会吉亲咀𠮶种 同埋偏干 味道系酸酸地 latte $50中规中矩Mocha $60完全饮唔到朱古力味得咖啡味 似系一杯沟水咖啡咁Chocolate milk $57饮到朱古力味嘅 但系好淡 都系似一杯沟咗水嘅朱古力奶 环境黎讲就真系唔错 如果配合到蓝天白云就完美 但最打卡able个到就得5-6个位 ~ 同埋全个场都冇冷气 加埋 好多小昆虫/蚊 🦟 不过佢哋好好 会系门口提供蚊拍水比大家喷左先入去🤣☀️ 虽然我讲咗咁多嘢批评佢 但佢嘅level
All day breakfast 🍳 $148
入面有炒蛋、肠仔、炒菇、多士、羽衣甘蓝、火腿
latte $50
中规中矩
Mocha $60
完全饮唔到朱古力味得咖啡味 似系一杯沟水咖啡咁
Chocolate milk $57
饮到朱古力味嘅 但系好淡 都系似一杯沟咗水嘅朱古力奶
虽然我讲咗咁多嘢批评佢 但佢嘅level其实未去到难食 只不过系觉得有少少失望 同埋价钱都偏贵食物质素有待改善🙇🏻♀️如果大家去到都系叫杯野饮算啦 同埋影下相倾下计😂 大家明就明