梅窝惊喜意大利餐厅🇮🇹[The Kitchen]周末嚟到梅窝relax下🌞行过发现呢一间系海边 好多人帮衬嘅餐厅 最啱嚟呢到饮返杯啤酒chill下🍻🤤🌟 Pizza: Meat Lover 🍕 ($168) 新鲜出炉嘅pizza连埋个盘送上嚟 热辣辣♨️呢度个Pizza系薄脆底 有pepperoni 同埋三种 既beacon 🥓真系啱晒我依啲食肉兽🤩佢哋嘅油香渗透晒落个饼底度🍕配埋啲Cherry tomato 🍅中和返肉嘅咸味 啱啱好😋🌟 Paprika Cream Chicken Pasta 🐥🍝 ($158)佢哋酱汁相对黎讲偏淡身唔会太辣🌶带有淡淡既cream同香草味🌱意粉用到Fettuccine 蛋香味重🥚 煮到啱啱好 有Al dente 效果 🤌🏻 🐥鸡肉香料味重 但又唔会太咸🧂煮得啱啱好唔会太鞋身🤩🍺 Gweilo Pale Ale ($60)花味较重🌸 适合女仔饮👧🏻🍺 Double Haven Lager ($60) 麦味较重🌾
梅窝惊喜意大利餐厅🇮🇹[The Kitchen]

🌟 Pizza: Meat Lover 🍕 ($168)
新鲜出炉嘅pizza连埋个盘送上嚟 热辣辣♨️
真系啱晒我依啲食肉兽🤩

佢哋嘅油香渗透晒落个饼底度🍕

煮得啱啱好唔会太鞋身🤩

🍺 Gweilo Pale Ale ($60)
花味较重🌸 适合女仔饮👧🏻

🍺 Double Haven Lager ($60)
麦味较重🌾
Meat  lover  pizza
Paprika  cream  chicken  pasta
2021-08-22
Meat  lover  pizza