2014-10-25 5107 浏览
旺角都真系好多放题, 但想系旺角食到有质素既放题其实都唔容易, 今次我就拣左呢间番本!好在我之前已经BOOK左位, 所以唔系点洗等就入左去啦, 入到去个环境都系同一般放题咁上下, 不过我既目标系食物, 所以OK LA!佢其实都算系有几多野食, 我见到佢好似可以加50蚊变做星级放题, 有带子同大虾刺身仲有个蟹(竹)添, 不过由于我唔系几好刺身既关系, 所以我冇加到. 但系其实佢有个惊喜就系佢有清酒同埋梅酒任饮, 系放题黎算系一件几难得既事, 所以即刻拣左佢个梅酒黎试下!佢个梅酒都真系可以一试甜甜地又有啲酒味, 几岩女仔饮!之后就黎左啲刺身呀, 寿司咁, 刺身就一般啦,都够新鲜, 但系本人就唔系太好, 而寿司方面就值得推介比大家试下, 几好食饭唔太散又唔会太大, 刚刚好, 而且款式独特熟食方面就一定要食佢个牛肉粒, 够香够惹味, 特别系我中意食牛肉, 所以见到佢都流口水!有D想送饭食tim呀><而炸物方面就一定要食呢个炸鸡软骨, 又香又够脆, 上到枱都冇(林), 加埋梅酒感觉非常夹! 送酒一流咪lee d啰 ^333^而另外佢个芝士年糕都要一试, 够香,芝味又浓, 可以一食

寿司
牛肉粒

而另外佢个芝士年糕都要一试, 够香,芝味又浓, 可以一食再食! (不过都几腻ga)
栗米
烧物中最爱一定系呢个粟米啦, 本身我就好钟意食粟米ga,  因为佢真系够甜, 岩晒我口味!翠玉瓜都不错既, 但唔系特别野, 唔一定要食
最后甜品方面, 都系啲雪糕同糯米滋咁, 唔特别, 冇咩惊喜!!

总括黎讲食物质素同埋服务都好好, 不过走单既情况就小不免既, 但咁既价钱我一定会再做回头客既!
2014-10-17
寿司