2021-01-12 972 浏览
作为一间食汉堡包的专门店(佢个名叫做Burgerism,应该系汉堡包专门店啦),入去就系想食佢嘅汉堡包。Set Lunch有一个餐系Burger,盛惠$108,立即点了这个餐。先黎Set Lunch的餐汤,店长仲悉心介绍咗个汤系D乜(可惜我只记得系蚬肉薯仔汤),仲有一旧Mini Toast跟埋,喺咁冻嘅天气之下真系会加分。主角出场了︰Classic Cheese Burger,旧汉堡扒肉好栗身好Juicy,要擘大个口先至紧紧咬到一大半,配菜好新鲜,Rocket菜同片番茄都好正。个人觉得个Burger的份量好足,食到好饱好满足,食Burger其实就系追求呢一种好丰富好丰富的感觉。
餐汤
Burger - Lunch Set