同朋友行行下街又心思思想食burger,咁岩身处喺铜锣湾,就黎burgeroom食下先!其实佢系有啲outdoor位既,但我太怕热所以都系入去食算😂佢呢度鹅肝牛肉burger同软壳蟹burger都好出名~谂左谂都系想食鹅肝🤤个包超级大个!!鹅肝煎得唔错,外面唔会话煎太少好淋一pat咁,而入面又好嫩,用条脷轻轻压一压已经渗出好大阵油香🤤🤤牛肉亦都非常juicy好有牛味🤤🤤🤤呢个黑松露芝士薯条一上枱既时候脆卜卜热辣辣,配埋个芝士酱真系好好食🤤芝士酱有淡淡黑松露香味🤤🤤真系好鬼死奢侈既组合😂但记得一上枱要趁热食,唔系啲芝士酱就会凝固左影响口感😏最后配返支苹果酒简直系一绝!饮完真系gur晒!如果喺铜锣湾好想食快餐又想有水准既话,burgeroom真系我既不二之选😋😋

双鹅肝牛肉汉堡

黑松露芝士薯条

最后配返支苹果酒简直系一绝!饮完真系gur晒!

2019-08-21
双鹅肝牛肉汉堡