2020-03-18
系旺角唔知食咩好,呢间韩国菜主打任食炸鸡、大大份无限添食嘅餐点。我同朋友当日点了一个人参鸡餐,有芝士紫菜包、芝士紫菜蛋卷同韩式拉丝猪手。呢个人参鸡餐系可以加30蚊搭无限任食炸鸡,90分钟任食黎讲都几抵。我同朋友当日都系几饿嘅,佢个猪手同蛋卷一上菜,就已经清空左,一黎系芝士拉丝好玩,二黎系猪手好滑,配芝士都几惹味。蛋卷呢样野本来就已经系人大岩食,百食不厌,当然唔会有剩。本来都好奇佢个人参芝士紫菜饭可以点上, 佢先上一个人参鸡,鸡肉唔使点其他野都已经好入味,无野可以挑剔。食到咁上下,老板娘就问我地要唔要加饭。呢个锅最后原来系可以煮粥仔食,人参鸡汤系又补又润,想象唔到点样可以同紫菜同芝士夹到?不过当日我地食得太饱,无煮到粥。我地两个叫食饱嘅同时,旁边两个叫炸鸡餐嘅妹妹叫紧第二盘review,睇住佢上菜,默为装得好满,所以待应生都拎得好小心。睇黎呢种任食都系比较岩真心天然地大胃嘅朋友,唔系呢种一肚饿就假性大胃嘅人。最后我地无refill到就已经无quota再食了!