2021-05-08
小店最大特色是坐日系梯级 所以座位不多但我平日去 所以可以慢慢悠闲咁叹😛.留意返!!火炭分店主要系卖轻食同咖啡~有bagel burger hotcakes 唔饮咖啡都有茶类🙆🏼♀️ 拎完餐之后就可以将小木椅当系你既茶几仔用 超qq的😍😍 好日系feel~~.▫️avocado & smoked Salmon Bagel $58😋👍🏻:👅👅👅👅.3/5分净系bagel已经有9款 选择困难🥺 本身我系谂住食少少野 点知佢都几有份量 你睇下条烟文鱼伸佐条脷出黎就知!!🙈可以就咁拎起黎食 终于唔洗食到唔知点咁😶 一咬就食到牛油果🥑酱咇出嚟 比佐劲多pat 连埋烟三文鱼一齐食 perfect match!! 仲有酸忌廉酱同洋葱调味 口感劲丰富完全唔会dry 而且bagel好烟靭同大个!! .▫️rose latte + $19😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分嗌任何食品就可以半价配饮品*好耐无饮rose latte就谂住试下🥰 好有惊喜!!! 除佐饮到玫瑰香之外啡味都劲出😍 .▫️cold brew $60😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分因为个latte太好饮 令我好想试下cold brew~ 平时成日怕苦
但我平日去 所以可以慢慢悠闲咁叹😛
😋👍🏻:👅👅👅👅.3/5分
▫️rose latte + $19
😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分
嗌任何食品就可以半价配饮品*
▫️cold brew $60
😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分
因为个latte太好饮 令我好想试下cold brew~ 平时成日怕苦 好少会想试 😶 (其实系件个樽靓😂😂😂😂)
酸度刚好 同时饮到香醇既啡味 唔会话太涩 仲好顺口 好饮耶~~而且都几大樽
重点系打完卡还樽可以退返$20 其实都几抵饮🙈
总结,咖啡真系好好饮🥺 我觉得我太迟遇到佢了~小店有售自家咖啡豆 觉得好饮可以买回家冲喔🙆🏼♀️
而且bagel个馅劲足料 我本身系打算轻食 点知我好饱😂
环境好有慢活感同疗愈 我自己几爱去放空的🥰 下次我要试埋pancake/burger好吸引!!!
**佐敦同大坑分店先有主食同大间啲🙆🏼♀️