2022-09-22 72 浏览
💕Coffee Break餐厅名相信讲啱好多人嘅心声,无论返工定放假都好想有个coffee break☕️餐牌除咗咖啡、甜品,仲有意粉、burger、惊喜嘅系连咸猪手都有得食🍖.餐厅环境cozy,灯光、布置都有心思,街坊价钱食到Café质素,性价比颇高🥰.🔸德国猪手配薯条酸菜 $168猪手好大只🍖🍖卖相震撼🧡以酸菜、薯条伴碟🍟感觉丰富猪手预先起晒骨,食落啖啖肉,猪皮烤得香脆,猪手肉质粉嫩,调味方面亦恰到好处,配搭酸椰菜,味道浓而不腻🤗.🔸蕃茄辣肉肠意粉 $78人见人爱嘅蕃茄意粉,酸甜开胃🍝酱汁juicy意粉亦挂汁,食到阵阵蕃茄香.🔸炒西兰花 $38西兰花都可以有咁靓嘅Display,真心要赞一赞师傅嘅心思❤️.🔸Tiramisu 疏乎厘班㦸 $62超钟意呢个震腾腾嘅梳乎厘😍即叫即制,质感轻盈,加上奶盖、可可粉,未食已经心心眼,伴碟有布朗尼粒粒、忌廉、焦糖脆脆同水果🍓主角配角同样出色😚.🔸荔枝绿茶 跟餐+$18餐厅总系俾到惊喜我地,荔枝绿茶里面放咗水果粒粒、奇亚籽,味道更丰富之余亦更有口感🍎.🔸缤纷乐朱古力 跟餐+18餐牌上嘅朱古力系列十分吸引☺️将Oreo, 缤纷乐、朱古力脆脆等元素融入饮品
💕Coffee Break

🔸德国猪手配薯条酸菜 $168
猪手好大只🍖🍖卖相震撼🧡
以酸菜、薯条伴碟🍟感觉丰富

🔸蕃茄辣肉肠意粉 $78
人见人爱嘅蕃茄意粉,酸甜开胃🍝
酱汁juicy意粉亦挂汁,食到阵阵蕃茄香

🔸炒西兰花 $38

🔸Tiramisu 疏乎厘班㦸 $62
超钟意呢个震腾腾嘅梳乎厘😍

🔸荔枝绿茶 跟餐+$18

🔸缤纷乐朱古力 跟餐+18
餐牌上嘅朱古力系列十分吸引☺️
将Oreo, 缤纷乐、朱古力脆脆等元素融入饮品里面,我地呢杯缤纷乐朱古力🍫真系见到缤纷乐嘅真身㗎,劲开心🥰