2020-04-03
Juicy & Yummy Yakoniku More🐮 Worth to encore💕..日本烧肉 相信一定好难抗拒吧❓一间无烟 高水准既日韩fusion式既烧肉🐮,仲要系高质无烟‼️食完唔怕成身味添。正值下午时段,餐厅冇咩人,坐位好宽敞 格局好舒服,慢悠悠吃过烧肉 都系一个假日好选择。之前中午黎食过Lunch Set🍱🥢,觉得质素不错喔。今次就趁假日 同朋友来个下午Grill♨️,食我好开心,睇下佢既烧肉Set 有咩啦😋 正正。ll $320Lunch Set A for Two✨美国Prime 牛肋骨 (一件)Prime Short Rib Cut (1pc)✨黑椒盐花牛肋肉Salt & Pepper Rib Meat✨和牛牛五花Wagyu Outside Skirt✨牛魔古法渍泡菜发及前菜Assorted Vegetable Kimichi & Side Dishes ×2✨牛魔杂菜沙律Yakiniku More Salads ×2✨自家制特选餐汤&白饭Daily Soup & Rice ×2烧肉套餐已包前菜:沙律🥗好fresh;仲有3小碟腌渍物 (中华沙华`腌青瓜`麻油芽菜),
l[午市A 二人套餐]l $320
Lunch Set A for Two
✨美国Prime 牛肋骨 (一件)
Prime Short Rib Cut (1pc)
✨黑椒盐花牛肋肉
✨牛魔杂菜沙律
Yakiniku More Salads ×2
✨自家制特选餐汤&白饭
Daily Soup & Rice ×2
烧肉套餐已包前菜:沙律🥗好fresh;仲有3小碟腌渍物 (中华沙华`腌青瓜`麻油芽菜),就算前菜一样唔马虎,好好吃喔。
主角烧肉:牛🐮 质素真的很高质呢,油脂分布好靓`好均匀`好有弹性,质感嫩嫩的 款款我都很爱❤️。
预先腌制好既肉肉带甜很入味 ,烧出来真的很香很香😍,配白饭一流 很好下饭啊。
l[特别饮品]l
Special Soda Drinks
乳酸梳打特饮 (Yogurt) 400ml $48
巨峰梳打特饮 (Grape) 400ml $48
食烧肉,饮点冰凉下下火🍹。2杯梳打特饮都带酸甜,味道清新 正好可以消消滞,喝下热气全消呢。
呢间牛魔质素真的唔错喔 真系值得再encore❤️。