见到食评呢间餐厅可以喺甜品上高写祝福字句🍧所以毫不犹豫即刻订咗👍🏻 希望可以俾惊喜闺密👩‍❤️‍👩经openrice订位, 然后再打俾餐厅讲底想写咩字就得喇🙌🏻 一早拣定款又得 到时先拣又得🙌🏻犹记得店员喺电话都好好礼貌🫶🏻Book左星期六6:00, 呢个时间尚早所以唔系好多人🙌🏻 不过过多阵已经大半个场满🤓我地每人叫左一个main course❤️呢个系睡蟹意大利饭🙌🏻成个蟹盖🦀瞓左喺度好有睇头呀🤣个汁都几creamy🍽 不过有少少食唔惯啲米偏硬啲啲 利申唔系硬到食唔到或者未煮透☺️整体都可以😚可以打卡已经值回票价🤓另外叫咗烤纽西兰原排嫰羊鞍🐑可以拣全份定半份 两个女仔当然叫半份够哂👩‍❤️‍👩半份有4块羊架 仲配埋个焗蒜头🧄my favourite❤️我哋拣咗五成熟 啲羊肉食得出系靓嘅食材佢有羊嘅香味但唔会膻😋非常嫰滑🤓Gravy 个味道都调得好👍🏻 点唔点汁都好食😚呢个羊鞍系诚意之作 真心推介🙌🏻食完两个main course都几饱下🙌🏻 拣咗个冇咁漏嘅甜品 就系椰皇焦糖炖蛋🥥🍮个摆盘好靓 朋友见到都好开心🙌🏻椰子味超浓❤️啱晒我呢个椰子控🥥个炖蛋亦都非常滑🍮 一个字 好食🤤总评🌟 羊鞍同炖
见到食评呢间餐厅可以喺甜品上高写祝福字句🍧
所以毫不犹豫即刻订咗👍🏻 希望可以俾惊喜闺密👩‍❤️‍👩