2024-07-23 380 浏览
见到呢间出左放题,我地就在假日晚上来到呢间餐厅打边炉!我地坐左窗边卡位,窗边卡位全部都有屏风间隔成小厢房咁,私隐度高👍🏻 呢度晚市放题有两小时任饮任食,而且仲包括埋有刺身同啤酒.我地是晚既火锅就就拣左招牌既野生竹笙马蹄椰子鸡🍲 用上差不多6个椰青水及配料熬煮成既汤,再倒新鲜既走地鸡入汤内煮,成个汤煲都好足料,鸡肉、竹笙同椰肉都份量多,仲有杞子。饮啖汤好清甜,唔怕热气!!我地叫左:🥩美国顶级牛板腱🥩美国牛颈脊🥩美国肥牛👅爽口牛舌🦪广岛蚝🐟白鳝片🍢蟹籽沙拉丸🧆手打牛丸🍤自家制鲜虾云吞🥬油麦菜、皇帝菜及生菜🥖手工响铃及炸鱼皮最钟意食美国顶级牛板腱同美国牛颈脊,肉味浓郁! 广岛蚝同白鳝片都几爽甜,蟹籽沙拉丸Juicy! 而汤底本身既走地鸡都几滑,份量多! 手工响铃大大块,而且一眼就睇得出真系手工制,口感脆。炸鱼皮都系,好大块好香。.我地当然不会错过叫刺身,每款刺身都叫哂🍣三文鱼刺身🦐泰式生虾刺身🦐甜虾刺身🐚带子刺身🐚赤贝刺身所有刺身都好新鲜!而呢度既甜品就唔系雪糕,反而有唔同既甜品咁,我地叫左椰汁红凉爽、红糖冰粉同蛋白炖鲜奶。饮品就有青岛啤酒、百威啤酒、冬瓜茶、唔同既果汁、茶同汽水任饮,几多选
🥩美国顶级牛板腱
🐟白鳝片
🍢蟹籽沙拉丸
🧆手打牛丸
🍤自家制鲜虾云吞
🥬油麦菜、皇帝菜及生菜
🥖手工响铃及炸鱼皮
我地当然不会错过叫刺身,每款刺身都叫哂
🍣三文鱼刺身
🦐泰式生虾刺身
🦐甜虾刺身
🐚带子刺身
🐚赤贝刺身
所有刺身都好新鲜!而呢度既甜品就唔系雪糕,反而有唔同既甜品咁,我地叫左椰汁红凉爽、红糖冰粉同蛋白炖鲜奶。饮品就有青岛啤酒、百威啤酒、冬瓜茶、唔同既果汁、茶同汽水任饮,几多选择

2024-07-14