2018-07-29 422 浏览
椰王之王呢个名 系最贴切。 因为佢嘅嘢椰皇子无论冻同热都超级好食。事不宜迟睇相就知道大肚时候唔敢食榴梿,而家终于可以专程嚟食佢哋榴梿,上枱已经闻到香味, 份量好多。冻榴梿飘香椰皇子点解话佢椰皇子好食, 原因系因为佢会将 里面嘅椰皇水整成椰皇啫喱及椰皇布甸。 其实唔只呢一个款,佢所有椰皇子系列都会咁整, 未到劲浓,滋阴又养颜。 上面嘅粒粒唔好以为系西米,其实系海藻珠,咬落弹牙 口感好得意,加埋滑嘟嘟嘅椰皇炖奶, 层次丰富。我记得椰皇子款式都有超过十款。 一定有一款椰啱你。我妈妈就叫咗碗热嘅芋圆汤圆椰皇子, 之前同妈咪试过其他餐厅的芋圆, 她说借东西不好吃, 今次我请她要再试一次, 结果她说原来芋圆这东西可以很好吃好香。 而且汤圆也很烟韧。 老人家对这甜品都很满意, 甜度适中。食得咁开心 梗系继续order, 冇期望下试一试佢嘅榴梿班戟点知都有惊喜,一切开榴梿肉满泻出嚟榴梿同忌廉嘅比例简直系3:1, 喜欢食榴梿嘅朋友一定要试, 榴梿够熟旧香浓。另外我大食积上身,点咗呢款朱古力窝夫, 梳乎蛋味香浓,入口香脆,内里软绵绵。 配上雪糕系一流嘅配搭。 呢间餐厅嘅窝夫 唔会整得好留 ,一个人女人仔其

事不宜迟睇相就知道

冻榴梿飘香椰皇子

我记得椰皇子款式都有超过十款。 一定有一款椰啱你。

点知都有惊喜,一切开榴梿肉满泻出嚟

另外我大食积上身,点咗呢款朱古力窝夫, 梳乎蛋味香浓,入口香脆,内里软绵绵。 配上雪糕系一流嘅配搭。 呢间餐厅嘅窝夫 唔会整得好留 ,一个人女人仔其实都可以食得晒。 如果喜欢 口感不同的朋友可以试下 芝士味窝夫, 都系非常好食。

食咁多甜嘢,系时候揾嘢饮。但呢间餐厅唔驶点,哈! 因为佢有英式果茶免费添饮,真系好。 有茶香味道唔甜,食完甜品饮清清个口都好。

真心想同大家推介一下,结果 临走 影咗门口一张相。