2024-02-27
骏运士多一开IG就见到呢间「骏运士多」开到3月31日,有时真系想闹d业主,呢个时势仲加咁多租,比下香港人食下d好味野得唔得,好味野已经唔多,仲要比你加租,搞到我要提早出post同大家讲有得食好食,希望佢哋喺观塘揾到新铺头啦,遇到好业主肯租金平d啦!😣😣😣1.牛肉$5(1粒)(9/10)买咗两粒,牛肉球好弹牙,牛肉嘅比例都算多,入面好似食到好耐无食过嘅马蹄,口感一流!2.鱼肉烧卖$10(8粒)(10/10)真系无讲错,史上最强(暂时)最好味鱼肉烧卖,好有鱼肉味,好烟韧,蒸得唔会过龙,烧卖好挺身,唔会塌下来,点埋辣椒油最好味!3.猪肉烧卖$10(8粒)(10/10)呢个猪肉烧卖一样好味,猪肉嘅比例都算多,仲食到有少少冬菇,每粒都胀卜卜,蒸得唔会过龙,烧卖好挺身,唔会塌下来,点埋辣椒油最好味!2人总共价钱$30个人口味总评分:9.66/10@hksiumaiconcerngroup地址:观塘骏业街60号地舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果钟意我嘅分享,麻烦请follow我,仲有记得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#骏运士多 #烧
1.牛肉$5(1粒)(9/10)
2.鱼肉烧卖$10(8粒)(10/10)
3.猪肉烧卖$10(8粒)(10/10)
2人总共价钱$30
个人口味总评分:9.66/10
@hksiumaiconcerngroup
地址:观塘骏业街60号地舖
#骏运士多 #烧卖 #烧卖关注组 #牛肉球 #香港扫街 #观塘好去处 #观塘美食 #香港美食 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong