2022-11-18
天气凉凉地又系时候食肥自己过冬的时候,今次叫咗$388套餐,钟意食咪随便叫,无限食和牛🐮秘方麻辣锅牛夫人秘方麻辣锅用以辣干、大红袍花椒、郫县豆瓣及三十多种中药材熬成。先烤后煮的牛骨带有浓郁香味,气味醇香,今次食小辣,已经好满足。必食推介一坐低就送的牛丸印象最深刻,澳洲和牛肉丸,肉味浓郁爽口弹牙齿颊留香,真系一试难忘,再试无妨,可惜每人只送两粒,遇到为食的朋友要小心自己粒丸。至于套餐内,包括安格斯牛小排,牛香味够浓澳洲和牛M5牛肩卷🐂 入口嫩滑且带油脂感S R F美国黑牛后腿肉安格斯特选牛板腱美国PRIME 极级肩里肌排名不分先后都系小编最喜爱嘅部位牛胸爽,系今次的新尝试感觉比较爽口咁多款高质和牛/安格斯,任食黎讲真系好高质~ 除咗牛之外,仲有好多台湾小食牛妈秘制卤牛筋,牛肚蟹籽墨汁浆千贝鲜鱼浆章鱼珍珠浆士林盐酥鸡梅甘酥脆薯真猪小香肠鱼香皮蛋豆腐虽然未买到机票去旅行,唯有食住啲小食顶住档先最后梗系唔少得,食返个甜品先走今期有Häagen-Dazs士多啤梨西瓜味限定同Movenpick 士多啤梨味饮品方面,有珍珠奶茶同冷冻茶
秘方麻辣锅
必食推介
至于套餐内,包括
安格斯牛小排,牛香味够浓
澳洲和牛M5牛肩卷🐂 入口嫩滑且带油脂感
S R F美国黑牛后腿肉
安格斯特选牛板腱
美国PRIME 极级肩里肌
排名不分先后都系小编最喜爱嘅部位
牛胸爽,系今次的新尝试感觉比较爽口
咁多款高质和牛/安格斯,任食黎讲真系好高质~
除咗牛之外,仲有好多台湾小食
牛妈秘制卤牛筋,牛肚
蟹籽墨汁浆
千贝鲜鱼浆
章鱼珍珠浆
士林盐酥鸡
梅甘酥脆薯
真猪小香肠
鱼香皮蛋豆腐
虽然未买到机票去旅行,唯有食住啲小食顶住档先
最后梗系唔少得,食返个甜品先走
今期有Häagen-Dazs士多啤梨西瓜味限定
同Movenpick 士多啤梨味
饮品方面,有珍珠奶茶同冷冻茶