2024-04-10
多贺野价钱💲: $188/ $138/ $48好味程度😋: 4/5服务🍴: 3.7/5环境🗾: 3.7/5性价比🥢: 3/5回头率😚: 3.7/5-有时系商场入面都想食拉面,呢间系一个唔错的选择!(都系东京过江龙) 有沾面又有拉面,味道都几好食!-✅✅极上蟹黄沾面。会想去呢间都系因为呢个面!面条见到小麦粒,有韧性。汤汁浓度适中,可以被面条挂起😝 蟹黄汁系名副其实的好蟹,因为入面有好多🦀️肉丝,味道都好鲜,有蟹膏的香浓。另外配的蟹膏同蟹肉再添层次,等食的时候可以再浓郁d蟹味🤤炸软壳蟹虽然唔大只,但蟹膏饱满,够脆亦唔会好油腻😬溏心蛋就正常,都有橙色的蛋黄又流心。-✅芝麻辛辣叉烧拉面。重口味之选!大量的京葱丝系面头,加小小辣油,几惹味。入面有芝麻粒+肉碎,成个配搭好似担担面咁😚 有d花生酱的坚果味道,完全系我的菜🤩 面条正常但挂汤。叉烧系偏肥的圆形个啲,个人就麻麻哋。但汤底绝对好得我欢心!-✅日式炸豆腐。炸衣极致薄,炸的油好新,炸出来仲系好白净👍🏻豆腐嫩滑,但无好浓豆味,用料一般。配搭木鱼汁同木鱼系经典之选!-百几蚊的拉面来讲性价比系差dd,但味道都可以。同埋好似蟹皇呢啲味就比较特别,很偶尔想
价钱💲: $188/ $138/ $48
好味程度😋: 4/5
服务🍴: 3.7/5
环境🗾: 3.7/5
性价比🥢: 3/5
回头率😚: 3.7/5
百几蚊的拉面来讲性价比系差dd,但味道都可以。同埋好似蟹皇呢啲味就比较特别,很偶尔想食可以来🙈