2018-08-09
我哋六点钟左右去到,就比Menu上面嘅火锅想吸引着,谂都冇谂就叫咗个日式野菜牛肉火锅,再加上一个绿茶新地同埋最新出𠮶只透明可乐,两set野加埋都系唔使$100落楼,因为做紧特价,真系超值呀! 🤣火锅上到黎,仲跟一个乌冬同一只蛋,火锅好足料,牛肉厚厚的,但食落又唔靭㖞,菜有好多好多,有羽衣甘蓝、娃娃菜、粉丝、豆腐、南瓜等等,全部都好新鲜,热辣辣,好鬼饱㗎我哋仲叫咗一个野菌烟肉意粉,有啲似日式加西式fusion菜,小朋友食完都赞好,份量都几多,够两个人食唐扬炸鸡,热辣辣,啖啖肉,真滋味👍🏻👍🏻最重要的麻布茶房甜品,除咗跟火锅嘅绿茶新地,我哋仲叫咗一个芒果雪糕刨冰。绿茶新地都算好大杯,有软雪糕同埋一个绿茶雪糕球,仲有啲配料,呢个餐真系超级抵食$200 有找 2 人前,非常满足
唐扬炸鸡,热辣辣,啖啖肉,真滋味👍🏻👍🏻
$200 有找 2 人前,非常满足