2021-03-22
每次晚巿去都无位,今次决定下午三点去,的确系人唔多,感觉好chill入面系欧陆风得黎又少少轻工业风,啲墙身比较raw,再配皮梳化,个环境已经好靓另外觉得佢个吧枱都好靓,夜晚系度饮酒应该真系几chill几正。隔离枱既外藉人士都饮紧红酒咖啡,但我哋就唔惯呢个钟数饮,所以无叫。我叫左Full English, 最有惊喜系佢既猪扒,茄汁豆同埋条肠。猪扒好嫩,调味岩岩好。茄汁豆有少少辣味,有啲似平时食意粉果啲酱。条肠就唔记得叫咩名,但入面应该加左香草同其他香料,好特别,绝对系出面餐厅既all day breakfast 食唔到同行朋友叫左rib-eye 其实侍应有话可以自己行出去拣扒,再叫厨师整,佢入口位置系一个卖食材既店面,入少少就系大雪柜俾人拣肉、芝士等等。但由于我哋对唔系好有研究同比较懒,所以就叫左佢menu个rib-eye就算。块扒有啲太细块,但整体味道好好,肉味浓,肉质软,多汁,将对值得一试埋单大概四百几,性价比ok,可以间唔中食下
埋单大概四百几,性价比ok,可以间唔中食下