2022-05-08 1132 浏览
极垃圾!5点几落单,当时明明显示系处理紧,直到六点几显示配送中,一直都冇人黎,母亲节系咁丧等,饿死我啲小朋友!唔送又唔讲声!等咗你几粒钟电话又打极冇人听、一系就唔通!通咗之后同我讲话要等三个钟,八点几先会开始煮我个单,仲口口声声话我落单𠮶阵时见到要等三个钟?请问喺边度显示啊你而家即刻圈俾我睇吓?咁样做生意嘅咩你哋?!等三个钟我仲会落单?你唔做生意咪讲声啰唔使咁样玩人!其实如果你唔做外送生意你直接打俾我同我讲唔做就可以,唔使人哋喺度等你几粒钟!过时过节我都知你忙,但系你唔做都讲声啊,仲同我讲话8点几先开始煮我𠮶单仲够胆死问我等唔等?咁搞笑嘅人都有,第一次遇到咁嘅遭遇,极度垃圾!
2022-05-08
180 分钟 (外卖送餐)
庆祝纪念
母亲节