2018-09-22
新开的饮品店加入登打士街一带的战团👏主打邪恶的shakes和水果多多🙆(听讲仲研发紧好多新品👀) 简单就系将细个嘅梦想食物实现出黎😍😍.❤Hershey's Shake $38❤Hershey's 系我童年最爱😍本身怕变做shake会好甜腻 但竟然冇👏仲好香cookies n cream味🍪面头系手打cream 好light有starbucks feel 但牛奶味可更浓🙈呀~注意佢系shake 而唔系milkshake 所以无咁稠杰同腻济 但一人一杯仍然会饱💁.💚Aero Peppermint💚(+香蕉脆脆+朱古力+brownie) $38+$3+$3+$3所有配料+$3很公道👍呢一年爱上的Mint chocolate 凉凉的薄荷 但朱古力可更浓 (推荐试下Andes朱古力🍫) 喜欢那像爆炸糖的朱古力脆米 口感上的刺激😙.❤荔枝多多(+麻糬)$28+$3❤很大杯啊😍一直都好钟意食冰 呢个系新鲜荔枝同益力多打呢沙冰 朋友一致赞荔枝天然同香甜👏面头有爆珠😎只是麻糬有点太甜🙊
❤Hershey's Shake $38❤
💚Aero Peppermint💚