2023-11-16 9889 浏览
同新加坡来朋友共4位第一次去eve bar,朋友们其待叹住杯酒看靓维港景色,结果很失望 •失望不是景色,而系eve bar服务,去到坐低,我哋看menu,肥肥哋男服务员过来讲解左一下,我哋就话睇下再决定,之后男士们可以先叫,女士们等一阵,结果肥肥哋男服务员示意一齐叫,我话男士先叫唔得咩?佢话打一齐打一张单,好似惊死我哋唔再落单咁,ok好,叫左四位酒水,过程中有好多服务态度不足问题,又差D被人取走榄,又被收左花生,是否赶客,另外最激气是问左不能留位,我看到有4个靓位放住留座,因为我哋座位在靠内面,靓位靠外面,正面望著维港,我问肥肥哋男服务员:唔系唔可以留位咩,佢答我:经理先有呢个权利,佢冇(态度好串),我问佢可以转过去坐 (我心谂知道系唔得,不过问问)答案当然系晤得啦,算啦,唔俾转就继续坐自己个位啦 •结果呢4个位,在场其他人是可以随便坐的,其他人坐左10分钟左右,都冇服务员去说留座,我就问,怎解人地可以坐,我哋唔可以转呢 ?我哋4位都好嬲,根本就系赶客,以后都晤会去,我哋即刻转场,多分钟都唔想留…….
同新加坡来朋友共4位第一次去eve bar,朋友
们其待叹住杯酒看靓维港景色,结果很失望 •
一张单,好似惊死我哋唔再落单咁,ok好,叫
务员:唔系唔可以留位咩,佢答我:经理先有
当然系晤得啦,算啦,唔俾转就继续坐自己个
2023-11-06