2023-11-02
和牛烧肉一郎 JD呢间位于佐敦既和牛烧肉,十分近佐敦站,好方便🤗秋意渐浓,同朋友一齐食d热辣辣既烧肉真系好正。一上到去间餐厅,门口已经有只好可爱既牛牛,好得意!入到去餐厅入面,装潢简洁干净,环境非常宽敞,就算系两个人一张枱,张枱都系好大,可以尽情叫野食😂👍今次既全牛宴,可以食到牛牛唔同既部位,一次试到晒唔同部位既口感,而唔同部位都各有特色,各有千秋😍分别有牛里脊肉、牛肋肉、和牛肩胛肉、和牛肉眼、牛肋条,每个部位既牛肉都系好高品质,如果你本身系一个烧肉爱好者而又未试过依间餐厅,真系强烈建议你一定要黎试一试!而我最钟意系佢既和牛肉眼,一食落口就入口即溶既感觉,口感好软熟!!除咗全牛宴,间餐厅仲有好多唔同类型既食物,例如寿司、泡菜、炸鸡、炸鱼饼、鸡肉、豚肉都有👍👍真系咩类型都有。食咗咁多肉,一定有油腻感,餐厅无限提供各款饮品,热茶、果汁、咖啡、酒,仲有沙律,热汤,可以一解油腻感👍最后仲有甜品,真系要乜有乜😍丰富既一餐👍👍😋强烈推介俾烧肉爱好者!呢间餐厅系佐敦佐敦道31-37号百诚大厦3楼,和牛烧肉一朗,钟意既朋友可以一试👍真心赞呀