2024-03-14 2267 浏览
今日想食好食嘅中菜,于是嚟咗呢间位于荃湾广场,叫做三希楼食啦!✨ 鲜虾腐皮卷。我想讲系好好好食🤗🤗 个皮煎得啱啱好,再加足料弹牙虾仁!外层煎到少少脆,金金黄黄,又靓又好食!🤠✨ 蒜香鲜虾春卷 。喂,乜又系虾嘅!🤭,份量超大,极大旧! 食落脆卜卜!10个脆有10个脆!😣😣好滋味✌🏼✨ 水晶鲜虾饺。虾虾虾。一不离二,二不离三!再整多笼水晶虾饺!皮薄馅靓,大大粒!大满足。😝虾饺层皮一啲都唔厚超薄。🤛🏻✨ 极品溜沙饱。终于唔是虾了,叫咗几款都系虾做馅嘅嘢食,而家就整返笼我至爱的流沙包。嗱!流沙包超软熟,流沙馅非常香喷喷,口感层次丰富师傅整得好好,👍🙆‍♀️总括嚟讲,点心整得10分精致,皮薄馅靓,价钱合理,份量大,系一间值得推介嘅酒楼!
今日想食好食嘅中菜,于是嚟咗呢间位于荃湾广场,
叫做三希楼食啦!