2024-07-11 289 浏览
先讲环境店铺卫生情况极差,有好多乌蝇有好多蚊,张枱、坐嘅凳、餐牌等等,全部都系痴粒粒嘅。食物方面个汤已经唔好味,都算,配料似系浸落去多过煮熟,硬骨骨,面质都好差,好似未熟咁,成碗粉比我嘅感觉就系好似食紧𠮶啲预制食物咁,一包包Pack好晒落滚水倒开俾你食。串烧全部嘢一样味,又甜又咸,肉质极度不新鲜,口感味道都似系放咗好耐坏坏哋或者就嚟变坏嘅肉咁,我完全接受唔到,食一啖我就摞返出嚟。唯一系炸馒头🤡叫做正正常常食得落肚。(我净系影咗串烧相)价钱方面各位自己喺度睇相睇到餐牌都知,绝对唔系咩平民价,但系讲真咁嘅质素,收呢个价钱会唔会太过分?总结我都系睇完食评去食,伏到摊摊腰,唔希望再有人中伏。食完完全唔明点解啲人话好食,但系睇返餐厅有牌写明,写好评有优惠😵即刻明晒Btw唔知关唔关事但写埋先,朋友食完之后第二日肠胃炎,但我自己就冇嘢嘅。
先讲环境

食物方面