2021-08-21 1721 浏览
下午3点几去到,因为口渴同未肚饿,只系叫左野饮先,隔左几分钟,疑似老细走埋黎话,我地最低消费每人一杯野饮野食,我话我地知,转头先叫,之后佢都间中行黎行去,同用唔友善嘅眼光望你果边杯orea野饮都可以称得上难饮,orea饼淋既,味道又淡,个底有几旧 系旧! orea中间个馅,春卷都唔系图咁,得三条冇切嘅到4点几5点开始多人,多一家大细黎,但都未去到要等位嘅,但疑似老细 嘅行为就继续好唔友善嘅眼神,好似阻住佢做生意咁猫得几只,仲要训晒教,d猫完全唔痴人,0气氛,似餐厅多过猫cafe,终于有只猫活跃d,走左去收银位,咁就走过去摸下仲要比疑似老细话阻住厨房通度,态度极差,一定冇下次,又唔比抱猫,咁你控制只猫系边啰走嘅时候听到另一枱都唔太满意,话有最低消费,讲真 坐得果一个几钟就想赶你走阻止佢做生意咁,咁不如你定钟计好过啦!总结:野食野饮贵又唔好食 仲要加10%服务费,态度差,环境气氛差