2024-04-01 732 浏览
今日谂住早啲去试下呢间野,唔洗排队 。11:25去到,佢地话未ready唔入得,一路等到11:33先话入得 。同佢讲三位,死都唔肯俾卡位,明明所有位都系吉 ... 之后话要用手机落单,点知所有野都系卖晒,问佢点解,佢话个app未ready,等多一阵 。 我地叫左两份西冷7成熟,黎左一份一切开发现得2成熟,就叫佢煎熟啲🙄煎完有4成熟,都废事叫佢煎过 。之后一份一切开得2成熟,又叫佢再煎过,搞左30分钟,催左6次,出晒其他枱嘅扒,先终于拎黎 。佢话重新整左份俾我 。点知一切开,好似未解冻咁,得1成熟 .... 跟住隔离枱叫左个杂扒,跟薯菜,点知冇俾薯仔或薯容,隔离咪问佢啲薯仔呢?佢竟然答:薯菜系净系得菜,薯条加9蚊🤷🏼‍♀️饮品超级难饮,冻饮唔冻唔俾冰,仲要用胶杯btw 门口侍应态度极差!!

饮品超级难饮,冻饮唔冻唔俾冰,仲要用胶杯

btw 门口侍应态度极差!!
午餐