味道︰尚算可以,与一般美式餐厅食物无异环境︰很嘈吵,可能因为多数系一大班人去帮衬服务︰极端恶劣 (只有一样好ge就系叫做会推介下做紧ge promotion)恶劣情况︰1)侍应的效率 - 虽然话系有个waitress表示为我地枱服务,同我地讲左佢个名,但系介绍完自己之后就系我地视线范围消失左,再无serve过我地,想揾人又无人即刻应我地过黎帮手....食物黎ge速度正常,但系饮品好耐先黎,明明见到佢出左,但系个waiter系个bar前面行黎行去,拎起左张单又放番抵,再行过,唔知行黎行去做乜,又唔系做紧野,又唔拎d drinks过黎。 另外,我地order左coke,可以refill,但我地叫人黎refill,等左最少有20分钟都无人refill。最后连埋单都系咁,叫左埋单,有人应左话处理紧,转个头见佢埋埋隔离枱张单,都无拎单黎,企左系度,等左又好耐(起码15分钟)。我地再同佢讲,佢先好似如梦初醒咁话记得我地比左张coupon佢,之后先拎单过黎.....2)侍应的态度 - 部份侍应态度有问题(公平讲唔系全部都系咁)。 我地向其中一个侍应叫佢refill coke,佢回覆ge态度好无礼貌,
味道︰尚算可以,与一般美式餐厅食物无异

环境︰很嘈吵,可能因为多数系一大班人去帮衬

恶劣情况︰

2)侍应的态度 - 部份侍应态度有问题(公平讲唔系全部都系咁)。 我地向其中一个侍应叫佢refill coke,佢回覆ge态度好无礼貌,语气好重。另外一个waiter,目无表情,好似未瞓醒咁呆呆滞滞,叫佢好似样样都处理唔到咁,叫佢check下d order又拎番起放低左果碟食物番去问=.=''(就系系个bar度行黎行去又唔拎野果个)。

3)完全无重视客人(呢点系最最最不满,亦导致我以后都唔会帮衬呢间餐厅ge原因)
其实食一餐饭,每个客人都会有唔同ge目的。有d人ge目的为享受食物,所以食物ge质素系最重要。有d人ge目的系为左感觉、为左气氛,所以餐厅ge环境就最重要。但系今次我到呢间餐厅的目的系为左同人庆祝生日,而最离谱ge系间餐竟然会唔记得!!!!!!!!!我已经系订枱果阵讲过一次,个waitress话叫我当日到餐厅果阵再同佢同事讲。到左当日,我地入坐果阵再同果度ge waitress讲我同人庆祝生日,想order个dessert。佢比menu叫我拣个,我问佢ge多数人拣咩,佢建议我拣chocolate cake,之后我就同佢落左order,仲叮嘱系celebrate birthday。到最后,食晒所有main course,收晒碟。我叫佢可以黎dessert,佢竟然真系拎左个dessert同几只spoons黎放系枱面即走=.=''!!!!!碟都无只,d spoons就咁放系枱面,蜡烛都无支,咁都系celetrate?咁同我就咁order个dessert有咩分别。咁我唔洗讲比佢知我同人celebrate birthday 啦。究竟呢间餐厅想点啊~~~连客人最重要ge事(个目的)都唔重视。

卫生︰正常,无觉得有异

抵食︰如果用75折coupon,价钱可接受。如果正价,以质素黎讲系偏贵。
2010-08-29
$148.2 (晚餐)
庆祝纪念
生日