2024-04-28
原本很期待,1个月前预订,庆祝生日,点知换来系失望!订枱时已经remark左希望安排沙发位置,但安排唔到都算,仲要比左一张咩野环境都无既4人枱,但想讲系餐厅系唔满座。咁座位安排唔系保证,我明白,但生日甜品竟然系无安排到… 个甜品系无写字/插牌之类,我埋单时show左book枱写既remark比餐厅职员睇,佢净系一句话可能唔记得左帮我落… 😭😡 然后埋单离开时餐厅职员系唔敢出嚟食物质素方面,洋葱汤正常,但是日餐汤竟然有苦涩味.. 当日既是日餐汤系椰菜花忌廉汤。而主菜更失望,慢煮鸭髀竟然overcooked,肉质柴皮.. 加左$50 既牛扒🥩有成旧绿色牛油,好咸..最后打卡系要去厕所条走廊先影到几张所谓既复古相,所以呢间餐厅无论系食物、营运安排、环境我同屋企人都系极度不满,以后都唔会再光顾!
加左$50 既牛扒🥩有成旧绿色牛油,好咸..