2019-02-19 863 浏览
星期六见天气几好于是揸车入咗锦田食嘢,之前喺网上面见到呢间铺头装修几靓又可以同狗仔一齐食嘢,好似几有feel的确环境系几大装修唔错,而且出边仲有千秋嘅枱 好有渡假嘅感觉呢度嘅All day breakfast 好多人食 见到佢都好多材料于是就叫咗至尊全日早餐,同埋一个burger。。。。。。。。。佢menu写咗要等20分钟 但系其实我去𠮶阵并唔系好多人 但系完全冇谂过最后系等左极度耐Sunny Chicken Burger $98等左45分钟 终于得一个burger到咗 已经肚饿到不得了 但系无可否认值得称赞佢个burger真系好好食 个面包系好脆好香 鸡扒极大仲要好juicy 熟得啱啱好 非常嫩口,加上一个甜甜地嘅sauce 同啱啱好熟嘅太阳蛋 成件事系Perfect但系佢嘅服务真系非常差呢个HOLA Delux Total等左我足足一个钟 仲要俾我见到迟过我落单嘅人仲早过我到,本身一开始同我讲话冇牛角包转左多士我都OK,到最后你都有牛角包我仲满心欢喜,但我发现系冇咗个大啡菇,啲侍应由头到尾都冇同我讲过 到我问佢哋嘅时候佢哋先话原来冇货 求其加咗两块bacon比我 真系嬲到一个点!😡

。。。。。。。。。
Sunny  Chicken  Burger

Sunny Chicken Burger $98

但系佢嘅服务真系非常差
HOLA  delux

呢个HOLA Delux Total等左我足足一个钟 仲要俾我见到迟过我落单嘅人仲早过我到,本身一开始同我讲话冇牛角包转左多士我都OK,到最后你都有牛角包我仲满心欢喜,但我发现系冇咗个大啡菇,啲侍应由头到尾都冇同我讲过 到我问佢哋嘅时候佢哋先话原来冇货 求其加咗两块bacon比我 真系嬲到一个点!😡😡😡😡
点可以完全冇问过我就帮我转左,等左咁耐 仲要我叫Delux嘅原因就系因为想食个大啡菇
到之后临走嘅时候佢先额外上左个菇比我,即系明明系有货但系都唔煮比我==
Green  Tea  Latte

呢杯Green Tea Latte 系我食晒所有嘢等左一个钟15分钟先到 极度失望
我觉得以咁嘅价钱仲要加服务费完全唔值,系失望到一定唔会再帮衬 无论佢嘅食物有几好食都好 都容忍唔到咁嘅服务质素,啲员工其实唔系少 仲要我不停见到佢哋喺厨房入边食嘢 但系我嘅嘢食就成个钟先到 完全唔能够接受啰
2019-02-09
Sunny  Chicken  Burger