2020-09-13 146 浏览
本身都有帮衬开鲜芋鲜几次, 饮开香芋鲜奶,都几好饮。寻日打算特意再去帮衬,一去到见到排队好长,排左一阵好彩有职员走过黎示意外卖拎走可以排左手边既队,条队短好多。但此安排未见有任何指示牌,要靠职员见到提醒先知。我排到好前, 本身以为好快落单。 点知原来收银员得一个人,她同时兼顾堂食同外卖落单。 本身以为到我啦 , 收银员叫我等,话而家帮堂食落单先。其实唔知以咩根据 一时落堂食单既队 一时又落外卖单既队。 堂食仲惨,基本上条队冇乜点郁过tim。终排到我啦,但又要等,等收银员痴上一落单饮品甜品label, 她又有时兼顾安排入坐,顾客完全系到等。我系叫外卖既,企系到等,见到唔少状况。见到有人买堂食落单先发觉冇位入座;有人买咗外卖但冇出收据 冇外卖号码,见到佢同职员讲但职员冇积极处理。总之点餐安排非常非常混乱!到我杯野饮到左啦, 一饮伏!杯奶茶一拎上手常温,唔冻既!似沟稀左既味道,里面嘅配料完全冇味道。好难饮,觉得好失望!成个买嘢饮嘅服务 到味道 感受都好差。希望鲜芋仙可以改进,相信有唔少人有相同嘅体会! 系人手安排绝对系可以做得更好,或者有一个人去控制成个流程。

成个买嘢饮嘅服务 到味道 感受都好差。

外卖自取