2007-03-03 3 浏览
响广告见到有以下优惠, 尃登黎试下:-身份证有"3"字75折-四位成人帮衬,其中有人系该月生日有一个一磅cake送地方:唔系好大,不过坐得舒服食物款式:好小选择食物包括:鱼生只有八爪鱼,三文鱼同立鱼三款,所谓日本野得冷面同什锦寿司,海鲜有生豪,赖尿虾仔,长脚蟹同虾,焗螺,广告中提及既海胆虎虾串更系成晚都未见过,其他热荤&dessert 既variety都好少职员服务:very good笔者觉得食自助餐最大既享受唔系唔停咁食,而系见到眼前有各式各样既野俾你拣,样样试食小小已经好满足,唔理回唔回到本既问题,但呢度真系满足唔到,若以正价($308/Weekday, $328/Fri-Sun or holiday)黎计真系唔值,真系二佰蚊都嫌俾多佢话说回来,呢度唯一抵赞既系生豪,算得上肥美,仲不停供应,其他真系不消提
响广告见到有以下优惠, 尃登黎试下:
-身份证有"3"字75折
-四位成人帮衬,其中有人系该月生日有一个一磅cake送

地方:唔系好大,不过坐得舒服
食物款式:好小选择
职员服务:very good