2018-07-11
食素咁多年,第一次要比负评素食餐厅$168.一个呢个价钱系接受到但系可唔可以俾返同等价钱嘅质素我呢炸物一啲都唔脆,完全系冻Pizza冻到硬晒到所谓嘅熟食,好似摆咗几年咁样全部都系冻嘅,冇一样系热食完全系东道黐埋一旧硬左搞到要将所谓嘅熟悉,放入𠮶个年糕汤一齐煮热佢先食到煮年糕嘅汤,我两款都试过,本身几期待雨羽衣甘蓝嘅汤底,点知原来得个表面𠮶浸系绿色,倒出黎同清水一样到粟米汤,完全唔知佢系乜嘢味,食到想呕系𠮶个豪仔汤稍为似番啲食物,不过系成锅汤里边,好艰辛先揾到有两粒豪仔。仲特登带妈咪去食,我哋两个食到口都咩埋我谂监仓食品都好过佢哋完全冇诚意!系有一个姐姐嘅服务态度好之外,其他都垃圾第一次去,唔知,以为一人一锅,可以用两个电子炉,点知我同妈咪一人一锅嘅时候,个男嘅去到我哋后边大声咁同个侍应讲:『佢哋做乜嘢用两个炉?边个比佢哋咁样做』其实你同我地讲,我哋绝对会配合,但系完全冇指示,两张枱又拍埋一齐,难免会误会两个电磁炉都用得,你哋讲完我哋都立即讲唔好意思,放埋一边唔使喺后边大大声比全世界听到,真系一次好唔愉快嘅用餐经历!完全唔知食咗乜嘢落肚,未试过食嘢系夹硬食落去!甜品另外有要加$44 ,佢
$168.一个呢个价钱系接受到
但系可唔可以俾返同等价钱嘅质素我呢
炸物一啲都唔脆,完全系冻
Pizza冻到硬晒
到所谓嘅熟食,好似摆咗几年咁样
全部都系冻嘅,冇一样系热食
完全系东道黐埋一旧硬左
搞到要将所谓嘅熟悉,放入𠮶个年糕汤一齐煮热佢先食到
到粟米汤,完全唔知佢系乜嘢味,食到想呕
仲特登带妈咪去食,我哋两个食到口都咩埋
我谂监仓食品都好过佢哋
完全冇诚意!
系有一个姐姐嘅服务态度好之外,其他都垃圾
唔使喺后边大大声比全世界听到,真系一次好唔愉快嘅用餐经历!
完全唔知食咗乜嘢落肚,未试过食嘢系夹硬食落去!
甜品另外有要加$44 ,佢讲话$38叫一个甜品,其实要加入,叫咗两个,即系成餐饭会个人食咗二百几蚊,垃圾一样嘅质素
查看之前的留言 ()
贪威识食不遗余力
中肯,我都中左伏
2018-07-15
Smarteng
呢间我有做过2日兼职,D长工完全当我地D兼职唔系人咁对待,做野期间郁手郁脚打人推人又呼呼喝喝,佢地又点会对人客好丫?
2018-07-18