2022-05-23 160 浏览
唔好意思又要写伏评🤭话就琴日同友人食完野,好想睇下洗唔洗排队👯‍♀️唔会好彩定唔好彩🥲唔洗排🍵𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗢𝗮𝘁 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 𝗵𝗸𝗱$𝟰𝟴本身好有期待,点知抹茶好苦🥲苦过𝗱𝗲𝗲𝗱𝗲𝗲,𝗼𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗹𝗸完全饮唔到种香滑同𝗼𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗹𝗸既奶香味🍼 $48蚊俾杯咁既质素真系极度失望🤦🏽‍♀️ 𝗔字头果间仲好饮过佢9百倍‼️如果𝗔字你都觉得一般...𝘂𝗺...呢间可以悭返👌🏼..最惨系后来返到屋企喺厕所🚽呕咗我好多个钟‼️😿个胃痛到穿窿咁🤮🤮唔知系𝗱奶出定点🤧🤧 好彩呕完就冇事😮‍💨中意试新野都真系𝗻𝗼 𝗽𝗮𝗶𝗻 𝗻𝗼 𝗴𝗮𝗶𝗻..如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~..🍵THE MATCHA TOKYO (勿地臣街) (铜锣湾)🍵铜锣湾勿地臣街8号地下
唔好意思又要写伏评🤭
🍵𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗢𝗮𝘁 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 𝗵𝗸𝗱$𝟰𝟴
如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~
🍵铜锣湾勿地臣街8号地下
Matcha  oat  latte
2022-05-22
$48 (其他)