2024-08-12 636 浏览
新开卤水鹅店,午餐消费80元左右,入到蒲头,冇人既都心知不妙。坐下有个蒙眼嘅伙计走埋嚟,已经极度唔友善,我哋冇理会佢,照下单,佢提我地要手机下单,ok无问题,电子下单系统设计唔好用,无图片,又成日弹出。个蒙眼伙记走埋来话教我哋用,一路教一路同我哋讲佢好忙好多嘢做🤪🤪。关我咩事?你多嘢做最后我哋终于落咗单,叫伙记比杯热水我地,又问长问短,火都来🤬🤬🤬食物鱼蛋淮山面,鱼蛋好腥,腥味食唔落,淮山面煮得恰到好处。卤水鹅好食,叫咗一下双拼饭。午餐已经包咗例汤,叫冻嘢饮,就要另外收费,芋头炒饭,够镬气,好食。整体消费$80一位左右。虽然食物唔错,但由于服务态度差到唔会再去,今时今日咁嘅服务态度,又受气😖😖😖😖无下次。