2019-01-13
之前同同事lunch time已经食过几次 但之前年少无知 一直都系叫佢d午餐!直到上次见到隔离枱个焗饭 我决意下次食一定要叫焗饭!今日收工就同男朋友去试下佢既自选焗饭 今日仲要有下午茶添 真系好抵云云众多既选择里面 我拣左懒健康既椰菜同唔健康既猪扒加埋南瓜汁同螺丝粉~ 而男朋友就拣左鸭胸西兰花黑椒汁长通粉 平时见人地个个都饮佢既珍奶 今日我都叫埋一份珍奶无特别 但佢既冻朱古力真系好好味😍*记得唔好少甜少冰少奶鸭胸西兰花长通粉 佢个黑椒汁好辣 但真系好好味~ 不过呢碟既份量比较少!抵赞既系西兰花唔系当配菜咁整 系真系一味菜咁整呢个唔错 好少焗野有蔬菜类野又唔系当配菜咁求其整👍🏻椰菜猪扒螺丝粉 佢既料真系好多 同埋一路食一路拉丝 虽然佢既南瓜汁同普通既白汁差不多~ 不过整体黎讲都好好味 我呢碟既份量好多!同埋佢既猪扒唔会好肥腻总括黎讲 我觉得佢食物既份量都好够 佢唔系净系啲淀粉质多 佢系连啲送都好多!!平时啲下午茶 猪扒顶多比3旧你 但佢呢碟有成6.7旧!而且佢都有好多搭配 佢仲有素食选择提供 呢样都好贴心 而且佢既价钱都唔贵 lunch 40几蚊食到呢个焗饭 真系非常之抵👍🏻
珍奶无特别 但佢既冻朱古力真系好好味😍
*记得唔好少甜少冰少奶
椰菜猪扒南瓜汁焗三色螺丝粉
查看之前的留言 ()