2020-06-29
我地食完饭大概9点去到, 佢既入口有少少隐蔽, 系大厦既角落🚪门口企左个security guard 帮我地探热🌡 入到去可以坐既位基本上都坐晒, 我地就被安排去Bar枱既企位👭🏽 等左一阵有人走我地就可以坐底店内既装修相当别致, 唔讲唔知以为自己去左旅行咁😂 天花板吊满左唔同颜色既蝴蝶🦋 Bar 既两边墙有几个好似韩国汗蒸幕咁既卡位🪑 中间有几张大圆枱, 枱既中间摆满左铁做既仙子模型🧚♀️ 到十点钟既时候店员就会收晒圆枱既櫈, 成间Bar变晒做企位💃🏽 虽然间Bar唔大, 但系都有live band, 大家都超high, 气氛超好✨ 黎到饮品既部分, 佢既选择系超多, 基本上你谂到既佢都有, 当中最吸引到我既系佢既Signature Cocktail 🍸 Naughty Girl Bellini($120)就咁听个名都觉得好吸引🤩 其实佢系由荔枝利可酒, 啤梨蓉, 意大利气泡酒同埋糖渍荔枝呢四款材料混合而成既一杯Cocktail🍸 饮落有少少荔枝既甜味, 不过酒味比较浓, 冇另一杯咁易入口Midnight Butterfly🦋 ($130)我个人相对地比较钟意呢一杯, 好易入口, 我
Naughty Girl Bellini($120)
Midnight Butterfly🦋 ($130)
我个人相对地比较钟意呢一杯, 好易入口, 我觉得好啱女仔饮🍾 呢杯酒入面有自酿热情果冧酒, 特制热情果姜糖, 鲜柠檬酸汁同埋蛋白🍋 呢杯cocktail甜甜地, 唔太饮到酒既味道而且带有少少姜味, 我觉得好啱我口味
呢间Bar大家最好早少少去饮下野影下相, 坐到10点后就可以enjoy 埋个Live Band🥁