2022-01-17 88 浏览
再一次出post就想讲一间观塘cafe-boon如好评都会在个人小红书我唔明点解ig咁多人话好食/环境好/卖相吸引/多种类 ,可能千人千味啦但我都想讲一讲我既感想我同朋友都去过观塘唔少cafe,但呢间啲食物都系用世纪级别既难食!蟹肉蟹膏意粉🍝💰148呢个意粉一拎上黎卖相已经唔吸引,啲番茄想点?碟个底唔知系有水未抹干净/定夹起个意粉啲水都未琼干?已经觉得少少觉得伏,谂住可能味道好好 点知第一啖摆落口真系想呕出黎,系极度腥臭,好似你去街市啲鱼档散发出黎个啲味道/哇 真系新鲜🙄️😂 意粉仲要系冻既🙄️明太子酱薯条🍟$48原本见到系热门菜式都几期待,同埋觉得呢啲咁简单既野食唔会难食得去边,我冇谂过明太子沟埋沙律酱既薯条都可以咁腥~我朋友话麦当劳好食过佢多多声/建议大家食菲律宾薯条好过😮‍💨奶泡伯爵$48朱古力奶泡$48两杯嘢饮唔系好神级好饮,但系全餐饭最佳,感叹号❕Ps:其实我地原本仲叫咗一个法式多士加雪糕/但系我地叫佢收走啲意粉薯条既时候店员问我地系咪可以上得甜品, 点知隔左两三分钟拎住张单过黎同我哋讲我哋冇嗌到甜品/跟住我同返个店员讲我话头先你帮我地落单㗎㖞 仲加咗雪糕 之后冇任何反应一句唔好
再一次出post就想讲一间观塘cafe-boon
如好评都会在个人小红书

但我都想讲一讲我既感想

蟹肉蟹膏意粉🍝💰148

明太子酱薯条🍟$48

奶泡伯爵$48

朱古力奶泡$48
两杯嘢饮唔系好神级好饮,但系全餐饭最佳,感叹号❕

Ps:其实我地原本仲叫咗一个法式多士加雪糕/但系我地叫佢收走啲意粉薯条既时候店员问我地系咪可以上得甜品, 点知隔左两三分钟拎住张单过黎同我哋讲我哋冇嗌到甜品/跟住我同返个店员讲我话头先你帮我地落单㗎㖞 仲加咗雪糕 之后冇任何反应一句唔好意思都无/就走咗去收银𠮶度谂住加返个甜品?我地最后同返佢讲唔需要喇/埋单

之后俾💰佢 跟住男店员拎住钱同单过黎找钱给我 一句多谢或者系漏左单都无讲 /其实如果系你漏左同我讲声唔好意思帮你落返我都ok /同我讲系咪上得甜品转个头话我地无落?咁请问你又问我地系咪上得甜品 自己落漏仲要赖系顾客度 一句唔好意思都无,wth?
跟住我同男店员讲有无意见反应佢行过黎望住我???我问佢😯意见反应遮系同你讲 咁我上网自己讲!如果你无收服务费ok无问题👍🏻问题系有呀嘛

环境 差
食物 奇差
店员 唔可以话你地差 系唔识帮客人解决问题

我小红书个啲有写开各类餐厅酒店cafe好评 差评
你地呢间 简直 极度差!
2022-01-16
  • 伯爵奶泡