2019-05-22 610 浏览
话说女朋友话想食泰菜,佢话九龙城呢间泰好味好食!好啦! 女友叫到咪去试下啰! 点知一坐就出事地方细就一定架啦,都唔会希望有好舒服地方你坐,d野好食咪得啰! 好啦!叫野食先!十问九唔应,都算啦! 我地叫左个冬阴公,凤爪,盐烧鲗鱼,串烧(唯一一样叫做好d既野)叫左以上野食,谂住加多样野啦!见佢写串烧肾,咪问下个姐姐系鸡肾定鸭肾,点知比佢神回覆我一下:「我点知呀,我做楼面咋,又唔系做厨房」系呢一时刻,我居然觉得个姐姐好有道理,一时间都唔到反应好!先黎个冬阴公!比够100个趣你!一个唔辣,唔酸,只有味精既冬阴公我都系第一次饮!如果你系间茶记跟餐比呢碗野我饮,我明白,我接受!但我比成57个大洋你比d咁既野我?! 再黎多个唔辣唔酸既凤爪,好野!喂!完全无咪架㖞!你明明咁多配料点解都可以令到个凤爪完全无味道!呢下真系神乎其技!唔好比佢停!主角出场,盐烧鲗鱼!当佢远处拎紧埋黎个阵我已闻到一阵极到浓郁既鱼腥臭味!写到呢到,我都有d攰喇!要去对面食返个糖水开心返! 总括来讲,呢间野系请都唔会黎食的一个级别!