讲到食早餐🥣,我一定要向大家推介大埔呢一间餐厅,价钱平民,质素高质,绝对会令你疯狂回头嘅餐厅吉列鱼柳 + 香滑炒蛋 + 轻量级蕃茄肉碎通粉 $36鱼柳炸得好脆,鱼柳比好多餐厅都厚身,真系有食到鱼柳嘅味道并唔系剩系得炸粉😋点埋沙律酱食更开胃,炒蛋都真系好滑身,仲有个轻量级番茄肉碎通粉,完全系用新鲜食材制作嘅汤底冇味精味道😌每一啖都食到番茄同肉碎而且呢个价钱超贴地!茄汁焗豆加脆薯饼配网烧牛扒 $40可以喺农场煎蛋/脆皮肠/火腿/猪柳汉堡入面再拣一款,我哋拣咗猪柳汉堡,牛扒用咗餐厅秘制嘅酱汁一齐煎,所以表面嘅酱汁都融入左牛扒入面,牛扒入味之余仲好嫩,牛味都算出😋,最钟意嘅潴留汉堡,煎得够香又唔会好干,仲有少量嘅油香食落美味,薯饼都好脆,价钱都只系$40!平民价又好食嚟讲呢间餐厅绝对系数一数二!呢个食物质素就算再贵少少我都会每日嚟食🤤

吉列鱼柳 + 香滑炒蛋 + 轻量级蕃茄肉碎通粉 $36

茄汁焗豆加脆薯饼配网烧牛扒 $40