2022-10-04 596 浏览
呢间系位于红桥嘅新墟隐世优质小店。店舖地方虽小,但装修精致,气氛温馨🏠似系老板同老板娘2人工作小店咁。如果系长期顾客嘅话,老板仲会记得你嘅口味,会因应你嘅口味特别调制。一边倾吓偈一边食美食,好有深夜食堂嘅feel😂😂✨食物方面,食材高质,选择就唔会好多。其实我已经食左3、4次,而佢哋嘅质素都保持到,所以要比个好评佢。今次我系中午嚟食嘅系三文鱼亲子丼饭。十分新鲜,除左有三文鱼,仲有超级足料三文鱼籽、飞鱼籽,食到舔舔脷😋😋仲饱饱济济😂大碗到我真系食唔晒。✨服务态度几好,笑容满面的款待,颇为亲切!在香港真系难得一见!✨价钱方面,本人觉得一分钱一分货,午餐$75比起茶记系贵左啲嘅,但佢嘅食材、食物新鲜、环境、服务,$75真系值得👍👍

• 三文鱼亲子丼
  • 前菜