2023-02-10
香港➰铜锣湾今次推荐一间又抵又好食又好feel 既法日餐厅比大家‼️ (一定要bookmark‼️)餐厅位于铜锣湾 一出地铁站行2分钟就到可以叫set 或者单点 最后拣左set因为包左前菜 餐汤 主菜 同甜品 价钱亦合理佢地都会有提供餐包 系迷你牛角包同芝士忌廉包 2个都好香脆 牛油香味极重 🧈 100分!本人觉得好食过街店既面包🙈 无夸张!呢个可以无限refill 细食既我都refill左2次 差d净系想食佢唔食正餐🤣正餐方面 每一样都好高质 店员会系你食完一样野之后先会再上下道菜而且上菜既碟都系热辣辣 确保唔会食到一半就冻晒🙈重点推荐大家一定要叫炒鲍鱼,A4和牛牛柳同埋鹅肝炒鲍鱼十分鲜甜爽口弹牙😆A4和牛牛柳叫左5成熟 岩岩好 保持左牛既味道 肉质极嫰滑💯最后鹅肝 好香好吸引 入口即化🥹 提提大家用OpenRice book 位会有85折🥰🙋🏻♀️🙋🏼♀️睇下我地今日点左咩食🍽️*﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*Dinner set 💸$528▶️ 是日餐汤 (薯仔粟米忌廉汤)▶️ 清酒牛油炒鲍鱼▶️ 日本鹿儿岛A4和牛牛柳▶️ 厨师精选甜品 (chocolate brownie)额外加
餐厅位于铜锣湾 一出地铁站行2分钟就到
可以叫set 或者单点 最后拣左set
因为包左前菜 餐汤 主菜 同甜品 价钱亦合理
佢地都会有提供餐包 系迷你牛角包同芝士忌廉包
2个都好香脆 牛油香味极重 🧈 100分!
本人觉得好食过街店既面包🙈 无夸张!
呢个可以无限refill 细食既我都refill左2次
提提大家用OpenRice book 位会有85折🥰
🙋🏻♀️🙋🏼♀️睇下我地今日点左咩食🍽️
*﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*
Dinner set 💸$528
▶️ 是日餐汤 (薯仔粟米忌廉汤)
▶️ 清酒牛油炒鲍鱼
▶️ 日本鹿儿岛A4和牛牛柳
▶️ 厨师精选甜品 (chocolate brownie)
额外加:
▶️ 香煎法国鹅肝 💸$128
▶️ Monster Of Raiwa Oyster 💸$196(for 2)
*﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*
————————————————————————