食过两次金鹤拉面对佢印象唔错🤭不过之前都系堂食,今次禁堂食嘅机缘下黎试试个外卖先😆我地叫左两碗面加两款小食,落单后等左唔到10分钟就攞得,效率都算唔错👍🏻外卖盒都几厚身而且店员都包得唔错,唔会出现攞两下就散或者漏嘅悲剧。.✅ 北海道极浓蟹汤拉面 Hokkaido supreme creamy crab soup ramen $138 :有惊喜🌟啖啖蟹肉🦀汤底香浓,系暂时喺呢间拉面店食过最好味嘅一款面!钟意蟹嘅朋友要试试!.✅ 金鹤·鸡白汤拉面 KaneTsuru Chicken White Soup Ramen $98 :鸡胸肉好嫩口,应该系用慢煮方式烹调👍🏻汤底都有香浓鸡味而且佢嘅浓结度啱啱好,可以挂喺啲面条上面一齐进食。虽然外卖嘅摆盘同堂食有啲距离,但味道差别唔大,满意!.✅ 唐阳炸鸡 Fried chicken 3件/pcs $38 :放喺外卖盒一阵都保持到香脆度,唔错!.✅ 日本明太子鸡翼 stuffed chicken wing with spicy cod roe 2件/pcs $48 :第一次食呢款小食🤭鸡翼去左骨,变左明太子酱喺入面,又几特别~ 值得一试🌟

放喺外卖盒一阵都保持到香脆度,唔错!

2022-04-11
  • 北海道极浓蟹汤拉面